Prisras på Apple Imac
Teknofil

Prisras på Apple Imac

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Apple har nylig nye versjoner av sin maskin Apple Imac. Tradisjonen tro er dette langt fra de rimeligste maskinene du kan få kjøpt, men nå ser det ut til at Apple også vil lansere en billigversjon.

Les også: Test av Apple Imac 2009.

Rimeligere 17 tommer på vei?
Om du ønsker å kjøpe inn nye Apple Imac kan du per i dag velge mellom to versjoner av desktopmaskinen. En på 20 tommer og en på 24 tommer. For 20 tommeren må du ut med 10.490 kroner for den enkleste versjonen, mens 24 tommeren koster minst 12.990 kroner. Det kan fort bli et stort innhugg i økonomien for mange. Heldigvis ser det ut til at Apple har planer som bedre kan forenes med de med slankere lommebok.


Den italienske nettsiden 7Bit kom nemlig over en liten notis på Applse nettider for utdanning. Her står det at den nye Imac-serien også vil inneholde en maskin på 17 tommer. Prisen for denne i USA blir på 899 dollar, cirka 5.600 kroner. Sammenlignet med prisen på Apples andre Imacer sett i forhold til USA og Norge vil trolig en slik maskin i Norge få en pris på rundt 8.000 kroner.

Kommer til Norge?
På de norske nettsidene er en slik maskin ikke nevnt. Men et søk på "17 tommer" i nettsidens søkefelt gir faktisk forslag om Imac. Dette kan tyde på at Apple planlegger å lansere slike maskiner også her i landet. Dette vil trolig kunne glede mange som ikke har økonomi til å anskaffe seg Imac med stor skjerm.


Kilde:
Cnet News.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen