Priskrigen raser videre

Mobilselskapet Ipea svarer spontant på One calls melding prisjustering, og hiver nye gratisminutter og gratis tekstmeldinger inn i potten.

Ipea vil med dette erobre de tre øverste plassene på Post- og teletilsynets prisoversikt, og henvise One call til en fjerdeplass.

En nemesis gjennom livet

Aller billigst blir abonnementet Ipea Nemesis som ved gjennomsnittlig bruk vil gi en fast månedspris på cirka 40 kroner.

Ipeas billigste abonnementer vil inkludere følgende gratisbruk:
  • Ipea Nemesis: 120 minutter og 90 SMS per måned.
  • Ipea Akilles: 119 minutter og 90 SMS per måned.
  • Ipea Hades: 118 minutter og 90 SMS per måned.
Til sammenligning gir One calls billigste abonnement deg 98 gratisminutter og 88 gratis SMS per måned.

Tusener av kunder på flukt
Det har sannsynligvis aldri vært større kundeforflytninger i mobilmarkedet enn det som oppleves akkurat nå. Både Ipea og One call rapporterer å hanke inn tusener av nye kunder under den pågående priskrigen mellom de to.

– Vi har fått over 30.000 nye kunder etter at vi lanserte Norges første gratisabonnement i forrige måned, sier markedsdirektør Thomas Sandaker i One call.

– Vi har eksistert i fire måneder. På denne tiden har vi opplevd en langt større kundevekst enn for eksempel Chess gjorde i sin tid – det dreier seg om titusener, sier administrerende direktør Ole Norstad i Ipea.

Post- og teletilsynet trenger alltid litt tid på å oppdatere oversikten på telepriser.no. Det vil derfor kunne ta noen få dager før listen gjenspeiler den rangeringen Mobilen.no her har foretatt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen