Priskrigen fortsetter

Idet priskrigen mellom One call og Ipea går inn i sin tredje måned, gjenerobrer førstnevnte topplasseringen på den offisielle prisoversikten telepriser.no.

98 minutter, 88 SMS

Mens du inntil i går fikk 88 gratisminutter og 78 gratis tekstmeldinger per måned med abonnementet One call Faktura, kan du fra og med i dag plusse på ti av hver og grafse til deg 98 gratisminutter og 88 gratis tekstmeldinger hver måned.

For en gjennomsnittskunde betyr dette at den månedlige mobilregningen heretter beløper seg til 52 kroner. Hos konkurrenten Ipea koster det samme forbruket i dag 61 kroner i måneden.

Knepen ledelse

Legger vi til at selskapene tar betalt henholdsvis 20 og 15 kroner per måned for mobilsvartjenesten, er prisforskjellen mellom dem bare fire kroner. Eller en krone i uka i One calls favør.

Men fremdeles er det Ipea som tilbyr flest månedlige gratisminutter:

 
Gratisminutter per måned
Gratis SMS per måned
One call Faktura
98
88
Ipea Akilles
108
80
Men det er mer som skiller tilbudene fra hverandre.

Frir til storbrukerne

Da Mobilen.no for knappe tre uker siden gjennomførte en pristest for storbrukere, måtte begge kamphanene se seg slått av et tredje lavprisselskap, Nutel. Ipea erobret andreplassen på denne prisoversikten.

Slik er det ikke lenger. Nå er One call nemlig billigst også for storbrukerne, det vil si de som bruker mobilen fire ganger så mye som gjennomsnittsforbrukeren slik denne er definert av Post- og teletilsynet.

Årsaken er at selskapet parallelt med økningen av gratispotten også innfører et pristrinn nummer to.

– De som ringer mer enn 400 minutter i måneden, oppnår en reduksjon i minuttprisen fra 0,80 kroner til 0,65 kroner fra og med det 401. ringeminuttet. Oppstartsavgiften reduseres parallelt med ti øre, fra 0,59 til 0,49 kroner per samtale, forklarer markedsdirektør Thomas Sandaker i One call.

Dagens prisendringer fra One call omfatter utelukkende faktura-abonnementet. Selskapets kontantkortkunder tilbys de samme prisene som før.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen