Priskrigen er i gang

Alternativ tekst mangler
Thomas Sandaker i One Call. (Foto: One Call)

Etter at teleselskapet Nutel introduserte sitt lavpriabonnement KillBill i går, hoppet de rett inn på førsteplassen til Post- og teletilsynets prisoversikt Telepriser.no. De presset dermed One Call sitt Faktura-abonnement ned fra førsteplassen.

One Call har imidlertid som uttalt mål å alltid inneha førsteplassen på Telepriser.no, og for å svare på konkurransen, satt selskapet i dag ned prisen på Faktura, og troner nå på førsteplass.

– Skal være billig
– Vi har en klar profil om å være blant de billigste aktørene i markedet, sier Thomas Sandaker, Salgs- og markedsdirektør i One Call til Amobil.

Sandaker forklarer at det har stor symbolverdi og god markedsverdi å ligge på topp på Telepriser.no. Derfor lover han at selskapet skal fortsette å presse på pris.

– Vi setter pris på konkurranse og ønsker de nye konkurrentene velkommen, sier Sandaker, og legger til at One Call er blant de få aktørene som har råd til å kjøre priskrigen helt ut.

Ikke så viktig
Førsteplassen på Telepriser.no er ikke like viktig for konkurrenten Nutel. I går fortalte selskapets markedsdirektør Siri Wormdahl at det viktigste for dem er å være blant de billigste operatørene.

– Det som er viktig er at vi er konkurransedyktig, og kan vise at det finnes marginer i markedet. Om vi ligger på første, andre eller tredjeplass på Post- og Teletilsynets liste er ikke viktig, sier Wormdahl til Amobil.

Prisendringer på vei
Konkurransen er uansett ikke over, og Sandaker i One Call presiserer at situasjonen kan se helt annerledes ut i morgen. Amobil følger saken for deg.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen