Prisguide.no søker medarbeidere

21.05.2008 - vi har nå funnet de medarbeiderne vi trenger i denne omgang, men send gjerne din CV ettersom vi løpende vurderer nye søknader etter behov.

Prisguide.no er et samarbeid mellom de forskjellige nisjenettstedene Hardware.no, Amobil.no, Gamer.no, Akam.no og Kulturo.no. Hver måned har vår prisguide mer enn 100 000 unike brukere, og vi har over 70 nettbutikker som lister sine priser hos oss.

Vi strever stadig for å kunne gi våre brukere detaljert produktinformasjon, bilder, lenker, og selvfølgelig de beste prisene på over 90 000 ulike produkter. Til å gjøre denne jobben har vi et team av dyktige, motiverte, og kunnskapsrike medarbeidere som tar seg av nye produkter. Produktinformasjon henter de inn ved hjelp av tips fra både brukere, nettbutikker og produsenter.

En stadig økning i antall nettbutikker, og antall nye produkter, samt et ønske om å ekspandere med flere og bredere kategorier gjør at vi trenger enda flere dyktige medarbeidere. Vi ønsker medarbeidere til å arbeide på frilansbasis, og det er ønskelig at du har muligheten til å fakturere fra eget firma, selv om det ikke er noe krav.

Som søker må du leve opp til følgende kriterier:

  • Du må være strukturert og pålitelig i ditt arbeid.
  • Du må inneha god kunnskap om de produktkategoriene du ønsker å arbeide med.
  • Du må være opptatt av å gjøre et grundig og gjennomført arbeid, samt kunne arbeide etter de instrukser som blir gitt til enhver tid.

Du må også ha tilgang til en datamaskin med Internett-tilkobling.

Vi kan tilby deg:

  • Lønn ut ifra arbeidsmengde (provisjon).
  • Fleksibel arbeidstid, du velger selv når og hvor lenge du vil jobbe.
  • Muligheten til å arbeide med noe som interesserer og engasjerer deg.

Det er ønskelig at du skriver litt om deg selv og dine kunnskaper, samt hvilke kategorier du kunne tenke deg å jobbe med i søknaden. Ta også gjerne kontakt hvis du ønsker mer informasjon om stillingen.

Søknad med CV sendes til:

Marius Ørvik, Innholdsansvarlig
marius@prisguide.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen