Priser cruise-mobilen

I april i år skrev vi om Fjord Line, som i samarbeid med det norske selskapet Maritime Communications Partner etablerte tilbud om mobildekning på sine ferger.

Tilbudet innebærer at alle som ønsker å benytte mobiltelefonen sin på havet, gjøre det til den samme prisen som det koster å ringe utenlands.

Maritime Communications Partner var de første i Norge til å utvikle en slik teknologi, og blir nå priset for sin innovative tankegang. I kveld vil selskapet motta NHOs Nyskapningspris for 2005, som utdeles av selveste Kronprins Haakon.

Trygve Sten Gustavsen, administrerende direktør og gründer i Maritime Communications Partner, startet selskapet i 2002:

- For tre år siden så vi at de store mobiloperatørene konsentrerte seg om mobilkunder på land. Vi ville tilby mobildekning der det ikke fantes. Det stod mellom fly eller sjø, og vi valgte å satse på store passasjerskip, sier han i en pressemelding.

- Viktig for utlandet
Han mener at denne prisen kan bidra til ytterligere vekst i selskapet, og peker på at prisen kan spille en viktig rolle for deres utvikling utenfor Norge:

- Det amerikanske markedet er viktig for oss, og i USA er de svært opptatt av at man er en vinner. Foreløpig har vi kun tre konkurrenter, og vi mener selv at vi har den beste tekniske og kommersielle løsningen, forteller han.

I følge Nettavisen har Maritime Comunications Partner allerede inngått 137 avtaler med utenlandske teleoperatører, og har over 20 skip på kundelisten. I tillegg er selskapet i forhandling med 120 nye skip.

(Kilde: Nettavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen