Prisen på KF750 Secret er her

LG lanserte i forrige måned neste ledd i sin Black Label-serie, som er en serie av LG-telefoner med noe litt attåt. Fra før har Chocolate og Shine vært trekkplasterne i denne serien, nå skal KF750 Secret ta over.

LG KF750 (Alle foto: LG)
LG KF750 (Alle foto: LG)

Menyskjerm og fem megapiksler

KF750 er kort fortalt en designtelefon med fem megapikslers kamera, trykkskjerm og design i karbonfiber. I følge LG skal det være den tynneste kameratelefonen til nå med fem megapikslers kamera, og telefonen skal få en egen menyskjerm - lik den i Samsung Soul.

Men til nå har LG vært forsiktige med å si noe om pris. Et fritt anslag frem til nå har derfor vært at KF750 kom til å lette deg for minst 4000 kroner dersom du skulle ha deg et eksemplar. Nå har imidlertid nettbutikken CDON gått ut med en pris på 3629 kroner, altså en del billigere enn ventet.

Om dette blir den endelige prisen eller om gjennomsnittet kommer til å ligge noe lavere eller høyere, vil kun vises når flere nettbutikker får telefonen inn.

Du kan lese mer om KF750 og spesifikasjonene på denne i "LG lanserer hemmmelig mobil". Du finner prisen og annen teknisk informasjon om telefonen i prisguiden.

(Kilder: Prisguide.no, LG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen