Prioriterer Spotify-app til iPad

En spesialversjon av Spotify til iPad er på vei.

Spotify finnes allerede i mobilversjon til forskjellige plattformer. Har du en iPad har du i dag muligheten til å bruke den versjonen som er tilpasset iPhone, men nå bekrefter en britisk markedsdirektør i selskapet at de jobber med en dedikert iPad-versjon.

Han røper ingen dato for lansering av appen, men sier til Pocket-Lint at det er en "prioritet" for Spotify. Chris Maples, som markedsdirektøren heter, antyder også at det kan bli aktuelt å lage egne avspillingsenheter.

– For øyeblikket er vi absolutt ikke en produksjonsbedrift, men hvis forbrukerne krever noe kult som vi kan skape selv, og som vi tror vi kan gjøre bedre enn noen andre, hvem vet? sier Maples.

Nettbutikken Amazon har til sammenligning lansert flere produkter som er ment å løfte deres egne tjenester, samt låse brukerne til Amazon-plattformen.

Vil på alle plattformer

Spotify er allerede tilgjengelig på de fleste mobilplattformene. Nettbrett virker på være neste steg, og som så mange andre begynner de altså med Apple iPad.

– Forbrukerne skiller ikke mellom enheter og vi ønsker at våre tjenester skal være tilgjengelig på alle enheter der folk vil ha det på, sier Maples.

Dette innebærer blant annet nettbrett som kjører et annet operativsystem enn Apple iOS, så vel som flere mobilplattformer og PC, og muligens også TV-dekodere, MP3-spillere og andre enheter som kan brukes til musikkavspilling.

– Vi må se an forbukernes reaksjoner og se hva de vil, og deretter vil vi sakte men sikkert gi ut mer og mer, sier han.

Noe tidsperspektiv på når iPad-appen blir tilgjengelig gir han ikke, men inntrykket til Pocket-Lint er i alle fall at den ikke er så alt for langt unna.

(Kilder: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen