Prioriterer skjermkort-kjøling

Alternativ tekst mangler
Silverstone Temjin TJ09
(klikk for større bilde)

Skjermkort har etter hvert seilt opp som den komponenten i PC-en som forbruker mest effekt og utvikler mest varme. Det betyr nye utfordringer for kabinettprodusentene, som tradisjonelt har konstruert kabinettene sine med tanke på best mulig kjøling av prosessoren.

Silverstone tenker i så måte riktig med sitt nye Temjin TJ09. Kabinettet har nemlig en dedikert modul med 12 cm vifte for kjøling av skjermkortet. Viften drar luft utenfra kabinettet, og blåser det over skjermkort og eventuelt andre utvidelseskort.

I tillegg har kabinettet mulighet for to 12 cm-vifter i toppen, en 12 cm bak (trekker luft ut) og en 12 cm foran (blåser luft inn over harddisker). Viften bak samt viften for skjermkort-kjølingen følger med som standard, og er spesifisert til 1200 rpm og 21 dBA.

Utvendig har Temjin TJ09 fire 5,25"-plasser og en 3,5"-plass. Innvendig er det plass til seks 3,5"-enheter.

Utførelsen er aluminium, i fargene sort eller sølv. Frontpanelet har en tykkelse på 5 mm, mens sideveggene er på 2 mm. Det er også mulig å få kabinettet med vindu i siden.

Kabinettet støtter hovedkort i ATX, E-ATX og SSI-format. De fysiske målene er 21 x 52,5 x 60,5 cm (BxHxD), mens vekten stopper på 11 kg.

Ifølge Silverstone skal kabinettet være leveringsklart fra og med neste uke. Veiledende pris er satt til 260 Euro (ca 2150 NOK).

Se flere bilder av kabinettet i lanseringsguiden.

(Kilde: Silverstone)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen