Printer du ut mobilbildene dine?
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Printer du ut mobilbildene dine?

Denne nye dingsen gjør jobben kjapt og enkelt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi tar kanskje flere bilder enn noen gang, takket være smartmobilene våre, men å skrive dem ut er det tilsynelatende få som gidder å bry seg med. Et fotoalbum anno 2014 er først og fremst digitalt – ikke noe noe du kan bla i på fanget.

Nå har det imidlertid kommet et produkt som muligens kan vekke interessen igjen for å printe ut fysiske bilder. Dingsen heter SnapJet, og er en fotoprinter som fremkaller mobilbildene dine umiddelbart, omtrent som et polaroid-kamera, skriver Cnet.

Prosjektet har blitt plukket ut som «Staff pick» på Kickstarter, og er allerede godt på vei til å nå innsamlingsmålet sitt på 155 000 dollar.

Helt trådløs

Det unike er at du verken trenger ledning, WiFi, Bluetooth, NFC eller en app for å bruke dingsen. Alt du trenger å gjøre er å legge mobilen med skjermen ned på toppen av printeren, som deretter scanner og skriver ut bildet. Oppløsningen på utskriften skal ifølge utviklerne kunne være på inntil 1200 dpi (punkter per tomme).

På listen over funksjoner finner vi likevel både USB-inngang og Bluetooth LE, samt at SnapJet har en OLED-skjerm. Dette er inkludert for å legge til rette for ny funksjonalitet etter hvert. SnapJet bruker fotopapir av typen Polaroid 300 Instant Film eller Fujifilm Instax Mini, som også brukes i nyere polaroid-kameraer.

Prisen på SnapJet er 875 kroner (pluss moms og frakt), med levering i november 2015.

Kjendisfotograf viser deg hvordan:
10 tips for et perfekt portrett »

(Kilder: KickstarterCnet)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen