Pretec setter opp farten

Pretec er en minnekortprodusent som ofte er først ute med det største og raskeste innen minnekort, og også denne gangen er det nettopp Pretec som flytter grensene. De har allerede markedets største CF-kort og kan i den kategorien stille med både 48, 64 og 100 GB, men denne gangen er det hastighetsrekordene som har stått for fall.

En lese-/skrivehastighet på hele 25 MB per sekund er ganske ekstremt for SD-kport, og Pretec har nå lansert en rekke av dem, fra 1 GB til 16 GB i størrelse. De nevner vanlig SD i størrelsene 1 og 2 GB, samt SDHC i 4 og 8 GB størrelse. For å få full hastighet med disse kortene må man imidlertid benytte Pretecs egen medfølgende kortleser, med det klingende navnet "i-Disk Reader II 166x".

I samme slengen annonserer Pretec også at de har prestert å lage CF-kort som støtter en hastighet på ikke mindre enn 433x, noe som er en markant forbedring av deres egen tidligere rekord. Hele 65 MB per sekund skal kortet være i stand til å yte i lesehastighet, og ikke mindre enn 50 MB per sekund i skrivehastighet.

Pretec er ikke det vanligste merket her til lands, men de få butikkene som fører det skal visstnok ha minnekortene i handelen en gang i løpet av mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen