Pressemelding: Hardware-nettverket med nytt nettsted

Hardware-nettverket med nytt nettsted

(Oslo, 12. mai 2005) B2B-markedet er et viktig marked med stort potensiale. Det har hittil i Norge ikke vært noe godt internettbasert tilbud for lesere eller annonsører. En tjeneste som møter denne etterspørselen har det lenge vært et behov for, uten at noen fullt ut har gått inn for å dekke dette.

”Hardware-nettverket, med flaggskipet Hardware.no i spissen, har hatt en meget god utvikling siden den spede begynnelse i 1998. Nettverket har med sine nisjepregede tjenester klart å sikre seg en unik posisjon i markedet, og vi kan forvente stadig positiv utvikling i tiden fremover. Med HWB.no vil nå Hardware-nettverket skape et nettsted for alle IT-folk ”uten slips”, sier Per Øivind Skard, daglig leder i Hardware.no.

I denne utviklingen vil B2B være et viktig element og vår satsning vil hete HWB.no. HWB.no retter seg mot IT-bransjen generelt og IT-avdelingen spesielt.

I hovedsak dreier det seg om å bygge videre på velkjente og velprøvde ideer innenfor Hardware-nettverket. HWB.no vil være basert på eget redaksjonelt innhold, samt bidrag fra eksterne skribenter. Det er her snakk om å knytte til seg skribenter som har det til felles at de har en interesse for, og er motivert til, å dele med seg av sine kunnskaper og erfaringer.

Vi er allerede godt i gang med å bygge opp et nettverk av skribenter, og vil fortsette med dette til vi får dekket målgruppenes behov.

HWB.no vil være:
• Nyheter, med daglige oppdateringer (5 dager i uken), samt newsfeed fra relevante engelsspråklige nettsteder.
• Intervjuer med personer i miljøet, kjente utviklere, osv.
• Tester av hardware og software i tråd med Hardware-nettverkets testpolicy, men sett fra en bedrifts ønske og krav.
• Dyptgående artikler og features om emner innenfor målgruppens interesseområder, skrevet av eksterne skribenter med kompetanse og erfaring innenfor det aktuelle området.
• Guider, med kortere ”How-Tos” eller grundigere innføringer i relevante temaer.
• Blogger, der eksterne skribenter bidrar med jevnlige oppdateringer innenfor ulike emner.
• Diskusjonsforum, som blir en viktig del av siden. Her skal vi forsøke å bygge opp et community som sammen med resten av HWB kan utvikle seg til å bli en ressurs for målgruppene.
• Nyhetsarkiv med relevante B2B-nyheter.

Felles for innholdet på HWB.no er at det skal holde et høyt nivå, være kvalitetssikret av redaksjonen og være relevant for målgruppene.

God lesning!

 

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med:

Redaktør, HWB.no: Stefan Halck Erixon / 90 05 80 33 (8 - 16)

eller

Daglig leder, Hardware Online AS: Per Øivind Skard / 22 82 32 34 (8 - 16)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen