PRESSEMELDING - digitale passfoto

PRESSEMELDING

Sony har nettopp lansert det profesjonelle, digitale systemet UPX-C200, som på et øyeblikk leverer passfoto – digitalt eller på papir. Det nye systemet er utviklet til fotofaghandelen, store virksomheter og organisasjoner som har bruk for raske bilder i høy kvalitet.

Bilder til pass, førerkort, jaktbevis, visum, legitimasjon. Det er bruk for stadig flere av disse små bildene til både hverdag og fritid, og det stilles krav til dem.

Kravet er blant annet at bildene overholder spesielle mål, er skarpe, lette å ta – og billige. Alt det kan nye Sony UPX-C200 levere. Det er snakk om en systemløsning bestående av et 4 megapikslers kamera, som tådløst via Blåtann, overfører bildet til den medfølgende digitale skriveren.

Kameraet har justerbar blender og lukkertid, samt et internminne på 20 bilder i høy oppløsning, 80 i middels oppløsning og 200 i lav oppløsning. Alt sammen medfølger i settet, også programvare til en vanlig PC, som kan benyttes som fotobibliotek til arkivering i JPEG-format.

Bildene levers i en kvalitet på 403 dpi – og kan etter ønske skrives ut i 16 forskjellige størrelser – som svart/hvit eller i farger, og til og med som print til medisinsk fotografering.

- kameraet er utrolig lett og raskt i bruk. Fra bildet blir tatt, til ferdig foto, går det kun 76 sekunder, forteller Simon Schelde, som har ansvaret for det nye Sony-produktet.

- Interessen fra faghandelen har vært stor fra starten av, fordi mange fotoforretninger i dag tilbyr rask levering av bilder til kundenes offisielle dokumenter, avslutter han.


Priser:

Sony UPC-X200 passfoto-kamera og –printer inkl. 3 års service 17.595 Dkr + mva

Sony 10UPC-X34 (300 print bulk) (2,53 kr/print) Dkr + mva

Sony 10UPC-X46 (250 print bulk) (3,68 kr/print) 920 Dkr + mva

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen