Presenterer mobil til 3,3 millioner

Presenterer mobil til 3,3 millioner

Annonsør­innhold
Les hele saken »

At den finske luksusprodusenten Vertu kan lage dyre telefoner er ingen nyhet. Det har selskapet gjort i over ti år. Men denne gang har selskapet overgått seg selv. Denne telefonen er skåret ut av ett eneste stykke gull og koster ufattelige 3,3 millioner kroner.

Var det noen som sa finanskrise? Den eksisterer visst ikke hos Vertu.

Håndlaget over 2200 arbeidstimer

Telefonen er en spesialutgave av den relanserte Signature-versjonen av Vertu, laget i anledning 150-årsjubileet til det franske smykkehuset Boucheron. Ikke bare er telefonen skåret ut av ett stykke gull, den er også formet helt og alene for hånd. Ifølge designeren bak telefonen skal det ha tatt 1000 arbeidstimer å skjære frem gullformen, 700 timer å håndpolere materialet og 500 timer å implementere maskinvaren. Totalt sett er 2200 arbeidstimer, eller 275 arbeidsdager à 8 timer.

I tillegg skal tastaturet være laget av safir, og bæreesken laget av eksklusivt valnøttre i samarbeid med sveitsiske Reuge. Når du åpner esken skal Vertus Signature-ringetone klinge.

Endelig 3G i Vertu

Selv om maskinvaren blekner fort i sammenligning med glamouren rundt designen, kan det være verdt å nevne noen stikkord. Den nylig relanserte Signature-serien har 3G, 4 GB innebygget minne, skjerm med oppløsning på 240 x 320 punkter, e-postleser og Bluetooth. Blant annet.

Les mer om Vertu Signature her »

(Kilde: Dagens Næringsliv)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen