Prescott introduseres 3. desember

Ryktene rundt Prescott har vært tallrike, men det ser ut som om Intel kommer til å introdusere sin nye Pentium 4-prosessor den 3. desember. Det er imidlertid ikke bekreftet hvorvidt dette vil være en ren papirlansering der produktet ikke vil være å finne i butikkhyllene før 1 måned senere, eller om leveringen starter på samme tidspunkt.

Det blir sagt at Intel kunne ha lansert Prescott allerede i vår, men at problemer med 0,09-mikron i form av høyt strømforbruk og varmeutvikling tvang selskapet til å utsette lanseringen. Et nytt kjølesystem utviklet av Intel og AVG, vist på bildet ovenfor, skal visstnok være skalert til et effektforbruk på 120W og dermed være perfekt for Prescott. En ny 4-pins kontakt skal også brukes til å kontrollere hastigheten på viften slik at den ikke bråker mer enn nødvendig - en kjærkommen funksjon blant overklokkere og entusiaster.

De første versjonene av Prescott vil kjøre på 3,2- og 3,4 GHz. I 1. halvdel 2004 forventes nye lanseringer på 2,8-, 3,0- og 3,6 GHz. Introduksjonsprisen vil ligge på de vanlige $637. Priskutt vil bli gjennomført i februar.

 

(Kilder: The Inquirer, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen