Premiere Elements 7 støtter AVCHD-video

Vi har tidligere skrevet om at Adobe kommer med Elements 7, men selskapet kommer også til å lansere Premiere Elements 7, en versjon som skal støtter det høyoppløselige formatet AVCHD.

AVCHD er et videoformat som er blitt ganske vanlig på nyere videokameraer. AVCHD-støtten i Premiere Elements 7 gir hjemmebrukere muligheten til å redigere filmer i HD-format.

Adobe Premiere Elements 7 skal ifølge pressemelding være enkel å bruke og blant annet ha muligheten til å laste opp videosnutter til nettsiden Youtube.com.

Videre skal brukerne på en enkel måte kunne legge til bakgrunnsmusikk, titler og andre detaljer med ulike tema eller begivenheter. Det skal også være mulig å legge bakgrunnsbilder oppå filmen, dvs bytte til en annen bakgrunn enn den opprinnelige videoen.

Programmet analyserer hvert bilde i videofilmen og registrerer alt fra lyd- og bildekvalitet til de grafiske elementene. Programmet kan for eksempel holde kontroll over antall ansikter i et filmopptak. Med en såkalt smart tag-teknikk merker programmet elementene, noe som gjør filmens innhold søkbart og med innholdsfortegnelse. Brukerne kan vise sine filmer i DVD eller Blu-ray.

Premiere Elements 7 har veiledende pris på rundt 815 kroner. Programvaren vil bli tilgjengelig i engelsk versjon i oktober. Adobe Premiere Elements 7 vil også bli tilgjengelig i en pakkeløsning sammen med fotoredigeringsprogrammet Photoshop Elements 7. Denne vil ha en veiledende pris på ca 1240 kroner.

Les mer om Adobe Photoshop Elements 7 og Premiere Elements 7 på adobe.com.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen