Predator 8 har utvilsomt utseendet med seg
(Bilde: Vegar Jansen, Tek.no)

Predator 8 har utvilsomt utseendet med seg

Vi er spent på hva Acer kan få til med sitt kommende spillnettbrett.

Taipei/Tek.no: Et nettbrett ment for spillere er ikke hverdagkost, og var nok heller ikke noe de fleste tenkte på før Nvidia slapp sin Shield Tablet på sensommeren i fjor.

For det er ingen tvil om at nettbrettene har tatt en solid bit av kaka som tradisjonelt har tilhørt håndholdte konsoller, og nå fører til at produkter som Sony Playstation Vita ligger med brukket rygg.

På årets Computex-messe i Taiwan fikk vi se – men ikke røre – et nytt gamingnettbrett, og denne gangen var det Acer som stod ansvarlig. Produktet har fått navnet Predator 8.

Dette 8-tommers nettbrettet var langt fra ferdig, men med designen Acer hadde gått for var det vanskelig å ikke bli nysgjerrig på hva som stod utstilt i glassmonteren. Omsider fikk vi da litt informasjon om produktet også.

Intel inside

Herligheten er utstyrt med fire høyttalere og «dual haptic feedback» – som vel vil bety at du både skal kunne høre og føle godt på det som skjer i spillet.

Foto: Vegar Jansen, Tek.no

I tillegg har du naturligvis skjermen, som minimum vil ha Full HD-oppløsning, altså 1920 x 1080 piksler eller mer. Skjermen skal også by på litt ekstra teknologi for å få fargene i bildet så bra som mulig.

Innvendig skal det sitte en Intel Atom-prosessor av den nyeste x7-typen, der grafikkdelen er bygd på åttende generasjon Intel HD Graphics (Broadwell) og kan by på 16 execution units (EUs).

Intel Atom x7 finner vi for øvrig også i Microsofts nettbrett Surface 3, så da har vi en liten pekepinn på hva vi kan forvente av ytelse fra denne tassen. Men Predator 8 er ment å kjøre Android som operativsystem, ikke Windows.

Akkurat når Acer vil slippe sitt stilige nettbrett løs på markedet vet vi ikke, men holder en knapp på at det kan skje noe i løpet av høsten.

Fikk du med deg disse sakene?
Dette bør du ha fått med deg fra Computex >>>

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen