Prater i vei under sex

Annonse- og reklamebyrået BBDO Worldwide har gjennomført en undersøkelse av folks mobilvaner. Resultatene skal brukes med sikte på å lage mer effektive reklamekampanjer rettet mot brukere av mobiltelefoner.

Dette innebærte en rekke spørsmål om folks forhold til sin mobiltelefon og om deres bruk av den.

Undersøkelsen ble utført på over 3000 deltakere fra 15 land. Alle respondentene var mellom 15 og 35 år gamle. På spørsmål om hvor stor del av døgnet de hadde mobilen på og innen rekkevidde, svarte 78% av deltakerne at de hadde den tilgjengelig mer enn 16 timer i døgnet.

45% av deltakerne mente at mobiltelefonen forteller like mye om en person som bilen gjør.

Da deltakerne ble forespeilet en situasjon hvor de hadde glemt både lommeboken og mobiltelefonen hjemme, svarte 38% av de ville dratt hjem etter mobilen fremfor lommeboken.

Over halvparten (52%) av de spurte har brukt telefonen i sammenheng med flørting.

Enkelte har også blitt så knyttet til sin mobiltelefon, at ingenting kan hindre de i å la den delta i alle deler av livet. 14% av deltakerne oppga at de bruker telefonen mens de har sex.

Majoriteten av de spurte er nokså forsiktige med å overlate mobiltelefonen sin i andres hender. 63% svarte at de ikke ville lånt bort telefonen til en venn for en dag.

Disse resultatene bekrefter den generelle utviklingen blandt mobilbrukere verden over. Hånd i hånd med utviklingen av mobiltelefonenes bruksområder, er det færre og færre som lar telefonen ligge i fred mer enn ytterst nødvendig.

(Kilder: Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen