Prat i PRADA

Prat i PRADA

Samarbeidet mellom LG og PRADA har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, og nå er resultatet av samarbeidet, KE850 endelig offisielt lansert.

Mange har sammenliknet KE850 med den minst like mye omtalte Iphone, og det hersker liten tvil om at mange venter i spenning på den lekre telefonen.

Finpuss
Mobilen.no snek seg til å leke med PRADA-modellen allerede i oktober i fjor, men siden den tid ser det ut til å ha blitt gjort en rekke oppgraderinger og en del finpussing.

Blant annet er LG-brandingen over skjermen byttet ut med merkenavnet PRADA, og ut fra nye bilder ser det ut til at også menyene har fått en ekstra ansiktsløftning.

På innsiden
Ifølge en pressemelding har ikke PRADA bare hatt sitt å si på det ytre, men også på brukervennligheten og andre aspekter ved telefonen.

Blant annet har PRADA hatt sitt å si med tanke på den trykkfølsomme overflaten, ringetoner, forhåndslagret innhold og den eksklusive skinnvesken inspirert av klassisk italiensk tradisjon som følger med telefonen.

Funksjonsrik
Men det er ikke bare et lekkert ytre denne mobilen har. Ifølge selskapet er PRADA-mobilen den første mobiltelefonen med avansert trykkfølsom overflate som eliminerer det vanlige talltastaturet.

I tillegg har telefonen en bred LCD-skjerm, 2 megapikselkamera med Schneider-Kreuznach-linse, videospiller og mulighet for å lese av dine dokumenter.

Den 12 millimeter tynne mobilen har også fått plass til en MP3-spiller og eksternt minnekort (Micro SD), slik at du kan bære med deg store deler av musikksamlinga uten større problemer.

PRADA-mobilen vil bli tilgjengelig i utvalgte butikker fra februar, og prislappen vil på ligge fra 4800 kroner og oppover.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen