PR-geni eller tilfeldigheter?


Idar Vollvik - PR-guru?
(Bildet er hentet fra Dagbladet)

Direktør for billigoperatøren Chess, Idar Vollvik, har de siste par årene blitt så hyppig omtalt i mediene at han kunne blitt en verdig konkurrent til den britiske kongefamilien. Norske aviser har skrevet om alt fra Chess sine planer om å bruke millioner på å unngå at personer under tolv år skaffet seg mobiltelefon til Chess sin konsekvente politikk om å være billigere enn Netcom og Telenor.

Det er derfor ikke fullt så overraskende når Idar Vollvik igjen er på førstesidene i flere aviser. Denne gangen har Chess havnet i trøbbel med selveste ABBA. Hadde det vært en hvilken som helst annen operatør hadde vi kanskje hevet øyenbrynene, men nå har vi blitt vant til at denne mannen havner i medienes søkelys.

Det som etter hvert nærmest har blitt urelevant er de forskjellige årsakene til at Chess blir omtalt i mediene. Hovedpoenget er at operatøren gang på gang kan nyte godt av en markedsføring verdt flere millioner kroner, helt gratis.

Som Vollevik selv uttaler til Dagbladet etter ABBA-skandalen: -Det første jeg tenkte var at dette var rart og bare tull. Men de hjelper jo meg kraftig. Nå blir jeg verdenskjent i Sverige. Minst 40 journalister har ringt meg i dag.

Det ser dermed ikke ut som om lederen for Chess ser på trusselen om søksmål som noen ulempe når selskapets forskjellige tilbud nå er klare for lansering i Sverige. At selskapet også figurerte hyppig i de svenske mediene da de lovte at de skulle bli den billigste operatøren i Sverige, har allerede medført 2000 forhåndssolgte abonnement. Vi bøyer oss i støvet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen