PowerColor klar med DeltaChrome

Men det er ingen grunn til å la seg lure av mangelen på vifter i S3 DeltaChrome S8-kortene. Disse kortene har en arkitektur med 8 pipelines og støtter DirectX 9 i hardware. Løsningen blir posisjonert av S3 og PowerColor som en "midt på treet"-løsning, og kommer med innebygd HDTV (high definition tv)-dekoding, i et forsøk fra S3 på å utvide bruksområdene til mer enn bare spill. HDTV-funksjonen og den vifteløse designen skulle gjøre kortet svært attraktivt for de som vurderer å bygge en "underholdningsmaskin" til stuebruk.

Ifølge Digit-Life får S8-kortet fra PowerColor en kjernefrekvens på 250 MHz med 256 MB 128-bit DDR-minne som kjører på 300 MHz og "de vanlige" utgangene; DVI, D-Sub og TV-ut. Kortet støtter oppløsninger opp til 2048 x 1536.

PowerColor DeltaChrome S8 er de første kortene i masseproduksjon med S3-brikker, og skal følges opp av DeltaChrome F1 og F1 Pole for entusiastene, og S4 med 4 pipelines, for budsjettmarkedet.

Pris og tilgjengelig i Norge er for tiden ukjent, men i følge Digit-Life skal kortene være på plass i Japan i februar og koste rundt 165 dollar.

(kilde: Digit-Life)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen