Postkort fra mobilen

Programvarefirmaet Realeyes3D kommer med to nye programmer som blant annet muliggjør implementering av håndskrift i meldinger man sender via kameratelefoner. Dette er gjort ved å få kameraet til å fungere som en scanner som skal være optimalisert for å fange opp håndskrift.

Programmet som har fått navnet Phone2Fun Digitizer, er muliggjort ved å bruke en avansert bildebehandlings-teknikk, som etter sigende skal kunne skille ut håndskrift fra et hvilket som helst underlag. Tanken er at man skal ha et alternativ til de tradisjonelle tekstmeldingene og ha muligeht til å skape et mer personlig preg over budskapet man måtte ønske å formidle.

Det andre programmet fra produsenten heter Phone2Fun Postcard, og gjør at eiere av kameratelefoner nå få muligheten til å designe egne elektroniske postkort med håndskrevet trykk. Programmet er ment å brukes sammen med Phone2Fun Digitizer, og gjør at man rett og slett kan legge håndskrevne kommentarer over bilder man har lagret på telefonen.

Når vi tenker på den enorme eksplosjonen i salget av kameratelefoner som har vært, vil vi absolutt tro at det er marked for programvare som dette. En håndskrevet frase på et bilde tatt i ett minneverdig øyeblikk vil kanskje bli framtidens elektroniske svar på dagens tradisjonelle julekort. Vi hadde ikke blitt overrasket.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen