PostgreSQL i versjon 8

PostgreSQL 8.0 vil kunne kjøre på NT-baserte Windows-versjonar, slik som Windows 2000, XP, og Server 2003. Muligheten til å kjøre PostgreSQL på Windows, vil forhåpentligvis gjøre det mulig for hjemmebrukere å teste programvaren. I tillegg vil selskaper som normalt bare kjører programvare fra Microsoft også kunne prøve databasen.

Det finnes enorme mengder mennesker som kjører Windows på hjemme-PCen. Nå kan de oppleve PostgreSQL hjemme, og kan si til sjefen at "jeg har prøvd det, og det er bra". Det finnes også en stor mengde små og mellomstore bedrifter som bare kjører Windows. Å gjøre PostgreSQL tilgjengelig på Windows vil definitivt utvide markedet sa Simon Riggs, utvikler for PostgreSQL, til ZDNet UK.

I versjon 8 finner man også mange egenskaper som vil tiltrekke de store bedriftskundene; lagringspunkt i transaksjoner er en av disse. Du kan også gå tilbake å gjenopprette databasen til hvordan den var rett før noe gikk galt, eller tilbake til en gitt transaksjon.

Selskaper som Red Hat og Fujitsu har bidratt til denne nye versjonen av databasesystemet, og Fujitsu tror at PostgreSQL har en lys fremtid. Vi er sikre på at disse enterprise-egenskapene vil tiltrekke seg en store mengde nye PostgreSQL-brukere, sa Takayuki Nakazawa i Fujitsu til ZDNet UK.

Neste mål for PostgreSQL er å forbedre skaleringsmulighetene og ytelse, og man vil se ytelsen øke mye i de kommende to årene, sa Riggs.

Kilder: ZDNet UK, PostgreSQL

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen