Populære luksusmobiler

Mobiltelefonene som lanseres på markedet i dag har mer eller mindre like tekniske spesifikasjoner, og dette har skapt en etterspørsel etter telefoner som skiller seg ut designmessig. Kjendiser og andre med velfylte lommebøker blar nå opp tusenvis av kroner for å skaffe seg en luksuriøs mobiltelefon.

Vi blir stadig mer kresne på hva vi putter i veska, og mobilen har utviklet seg til å bli et statussymbol. I følge en forskningsrapport utviklet av ARCchart vil det bli solgt 23 millioner motetelefoner innen 2010. Dette er omtrent to prosent av det forventede totalsalget.

Det koster å være trendy
Eksklusive motebutikker har slengt seg med på trenden og tilbyr mobiler utviklet av Nokia/Versace, Siemens/ESCADA og Vertu. Telefonene som selges er ikke på noe vis bedre eller har flere funksjoner enn de billigere modellene, her betaler du kun for utseendet og et kjent designernavn.

Motedesignere som Kimora Lee Simmons, Diane Von Furstenberg, Anna Sui og Vivienne Westwood har utvidet sin designekspertise til mobiler fra Motorola og Samsung. Noen av telefonene kommer også med eksklusivt tilbehør som for eksempel bærerem med Swarovski-krystaller.

En av de mest populære mobilene på markedet akkurat nå er Vertu Signature. David Beckham og Madonna har skaffet seg et eksemplar av telefonen som består av rustfritt stål, platinum og 18-karats gull. Prisen for herligheten ligger på ikke mindre enn 30.000 til 135.000 kroner.

(Kilder: ARCchar, DN)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen