Populær stue-PC får 3D

Selv om det er slik at ikke alle kan se 3D, er det ingen tvil om at verden har fått 3D-feber. Datamaskiner, TV-er, Blu-ray-spillere, filmer og spillkonsoller - det er tre dimensjoner som i den kommende tiden skal lokke oss til å åpne lommebøkene for ny elektronikk.

Om du nå er en av de som har planer om å kaste deg på 3D-bølgen vil stua være det naturlige senteret. Og da har ASRock, som står bak flere populære mediesentre, blant annet ION 330HT-BD som vi nylig testet, en ny modell som vil interessere deg.

ASRock Vision 3D HTPC er nemlig ikke bare den lekreste modellen de har satt sammen til nå, den har også en rekke innvendige nyvinninger. Den er utstyrt med de nyeste Intel-prosessorene, USB 3.0, 7.1 HD surroundlyd (THX), slot-in Blu-ray spiller, 802.11n trådløst nett og ikke minst 3D-kapabel grafikk fra Nvidia. En annen (og forhåpentligvis mer stillegående) kjøleløsning ser den også ut til å ha fått.

Den lille boksen støtter dessuten noe ASRock kaller AIWI, en teknologi som enkelt forklart lar deg bruke din iPhone eller iPod touch for å for å bruke bevegelser til spill, litt i nærheten av hvordan det gjøres med Nintendo Wii.

Prisen er ennå ukjent, men den blir nok ikke spesielt rimelig når dukker opp i butikkene - forhåpentligvis allerede i løpet av sommeren. I mellomtiden kan du lese mer om ASRock Vision 3D og AIWI her, og du kan også se en demo i videoen under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen