Popcorn Hour første med støtte for Matroska 3D

Popcorn Hour første med støtte for Matroska 3D

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Syabas Technology – selskapet bak mediastreamere som Popcorn Hour og PopBox – har nylig annonsert at deres enheter vil være de første i verden til å støtte det nye formatet Matroska 3D. Matroska står blant annet bak det populære videoformatet MKV, og nå kommer MK3D.

Via en gratis firmwareoppdatering får man kompatibilitet med blant annet MK3D – som gir støtte for stereoskopisk 3D på Popcorn Hour C-200, mens A-200- og A-210-utgavene, samt PopBox-versjonen får dette på et senere tidspunkt. I følge Syabas er begge stereoskopiske modi støttet, det vil si "Side by Side" og "Top to Bottom".

Foreløpig lite utbredt

Ingen selger filmer og annet materiale i MK3D foreløpig, men dette er uansett en potensielt nyttig oppgradering for de som er interessert i stereoskopisk visning og ønsker å ha kompatibilitet med og tilbud om dette på sin Popcorn Hour-boks.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Steve Lhomme fra Matroska kan fortelle at de forventer at bruken av MK3D-formatet vil øke betraktelig i de kommende månedene og årene, spesielt med hjelp fra partnere som Syabas.

(Kilder: Business Wire, eHomeUpgrade)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen