Politiet bruker Twitter som våpen mot horekunder
Teknofil
(Bilde: Twitter)

Politiet bruker Twitter som våpen mot horekunder

Maryland-politiet lover å legge ut bilder direkte fra horerazzia.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Prince George Police Department (PGPD) i Maryland skal ifølge The Verge ta i bruk sosiale medier for å bekjempe kjøp av sex.

På sin offisielle blogg skriver politikontoret følgende:

 «Vi sier ikke når eller hvor, annet enn at det skjer i fylket en gang i neste uke. PGPDs sedelighetsavdeling vil foreta en aksjon mot de som betaler for prostituerte, og vi vil tvitre om det når det skjer. Vi vil vise deg hvordan PGPD kjemper imot verdens eldste yrke.»

«Bilder av mistenkte og informasjon vil bli lagt ut på Twitter. Vi bruker denne progressive sosiale medier-taktikken for å advare alle mulige deltakere om at denne typen kriminelle handlinger ikke er velkommen i Prince George County.»

Aksjonen kan du følge på Twitter hos @PGPDNews eller på hashtag-en #PGPDVice.

 

PR-stunt?

Politiet sier de vil gå etter horekundene, men i bildet som de publiserte sammen med advarselen på Twitter, er det tilsynelatende en prostituert som har fått strips-et fast hendene sine.

Tilbakemeldingene som PGPD har fått på Twitter tyder på at innbyggerne i fylket ikke er spesielt fornøyd med at politiet vil henge ut folk i sosiale medier. The Verge hevder at dette fremstår mer som et PR-stunt. De påpeker at Twitter-meldinger kan ses verden over, og at det kan få uante konsekvenser.

Stuntet vil kanskje føre til færre horer og horekunder akkurat den kommende uken, men tror du det vil virke på lengre sikt? Si din mening om stuntet til PGPD i kommentarfeltet!

Politiet følte seg «truet av hans nærvær»:
Ble selv arrestert da han filmet pågripelse med mobilen »

(Kilder:  @PGPDNewsThe Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen