Polaroidkameraet er tilbake

Skriver i kamaeraet - Sikkert nyttig for noen.
Skriver i kamaeraet - Sikkert nyttig for noen.

Mange har lenge ventet på en digital erstatning for det tradisjonelle polaroidkameaet som ga deg papirbilde ut av kameraet rett etter fotografering.

En digital erstatter har latt vente på seg, men nå er den altså lansert. Det dreier seg om et digitalkamera med 5 megapiksler, og en innebygd skriver – Polaroid PoGo Instand Digital Camera. Det er også en 7,6cm LCD-skjerm på kameraet.

Dette gjør selvfølgelig løsningen langt mer fleksibel enn de gamle polaroidkameraene. For det første er det langt mindre. Vi har ikke eksakte mål, men mer som et stort kompaktkamera. For det andre lagres bildene på et SD-kort, så du kan bruke kameraet som et vanlig digitalkamera. For det tredje kan du skrive ut flere kopier av samme bilde

Den analoge versjonen lagde bare én utskrift, og det var det. Ingen mulighet for flere kopier eller slikt.

Skriveren kan skrive ut i farger i 7,5x5cm, altså ikke all verdens til størrelse, men det sier seg jo selv, siden skriveren skal få plass i et lite kamera. Batteriet skal ha kapasitet til 20 utskrifter.

Skriveren benytter såkalt Zink (Zero Ink) teknologi, og har fargekrystaller lagt inn i papiret. Fargen kommer først til syne når krystallene varmes opp. Dette gjør at du ikke må tenke på om du har nok blekk. Fargen ligger nedi papiret, og blir derfor svært motstandsdyktig mot riper, flekker og vann. Dette er det første produktet som benytter denne teknologien.

Vi mangler dessverre detaljerte spesifikasjoner og info om kameraet kommer til Norge. Prisen er satt til veiledende $199. prisen på papir til skriveren er $5 for en 10-pack og $13 for en 30-pack. Det skal bli tilgjengelig i USA i mars.

 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen