Poker på mobilen blir storbusiness

   

Hvis du er glad i å spille poker vil du fra nå av kunne gjøre lange togreiser og kjedelige familieselskaper litt kortere, med tilgang til Texas Holdem Limit ring game rett i lomma.

Du trenger bare å laste ned Betssons mobilklient og begynne å spille. På nettsidene finner du en liste med alle mobiltelefoner som støtter klienten.

Når du starter klienten, må du taste inn en egen PIN-kode. Dette for å sikre at uvedkommende ikke skal begynne å spille på din mobiltelefon og dermed ruinere deg.

Du spiller mot alle i selskapets pokernettverk, både mobilspillere og PC-spillere. Du kan også velge om du vil spille med lekepenger eller ekte penger.

Om du prøver å spille mobilpoker på Dovrefjell eller andre grisgrendte strøk, er ikke alltid mobildekningen like god. Betsson har en løsning på dette og, og gir deg 30 sekunder til å koble deg opp igjen, utenfor spillets betenkningstid.

I tillegg til å spille, kan du også snakke privat med en eller flere av de andre spillerne under spillets gang. Når det er din tur i spillet blir du henvist tilbake til bordet.

Bortsett fra pengene du mot formodning måtte tape, er pokerklienten gratis å benytte. Du må imidlertid betale til din mobiloperatør for dataene som sendes til og fra mobiltelefonen din.

Betssons nettsider finner du også både mobilklienten for pokerspill og en liste over hva de forskjellige operatørene tar seg betalt for nettrafikken.

Enormt potensiale
Markedet for mobil gambling er foreløpig i sin spede barndom. Analytikerne forventer imidlertid at konseptet vil vokse seg til en milliardindustri på få år.

Analysebyrået Informa Telecoms & Media mener at markedets globale omsetning i løpet av de neste fem årene kommer til å stige fra dagens 7,7 milliarder til 50 milliarder kroner.

Europa spås å overgå Asia, med henholdsvis 21 og 17 milliarder av den globale omsetningen. USAs fremtidige rolle i markedet for mobilgambling er foreløpig noe udefinerbar, på grunn av landets strenge gamblingregler.

Sportstipping blir nisjesektor
Blant de forskjellige gamblingspill du kan spille på mobiltelefonen, har analytikerne størst tro på lotterispill. Dernest kommer kasinoer, mens sportstipping blir definert som en nisjesektor.

Informa Telecoms & Media understreker at for at disse prognosene skal bli en realitet, har operatørene og spillselskapene en betydelig jobb foran seg med å påvirke både lovverk og tekniske og kulturelle hindre rundt omkring i verden.

(Kilder: Betsson, IT-Avisen Business)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen