Point of View med TV-kort

NVTV-kortet er ifølge POV basert på et brikkesett som er utviklet av selveste NVIDIA; vi mistenker at brikkesettene og kretsene er de samme som NVIDIA har designet for Windows XP Media Center 2004-maskiner som ellers ikke er tilgjengelige på egenhånd - inntil nå.

TV-kort er selvfølgelig et "must" for alle som vil bygge HTPC (Home Theatre PC), eller som bare vil bruke en gammel PC/skjerm som videoserver for resten av huset - som også er mulig med POVs nye NVTV-kort. Kortet kommer med programvare som skal gjøre det mulig å "streame" TV-signaler og opptak over nettverket, med eller uten kabel.

Programvaren som følger med kortet har ellers støtte for tidsskifting av TV-programmer, som blitt kjempepopulært i USA i det siste. Ifølge POV kommer det også med en "innebygget" TV-guide á la TIVO, som er den første vi har sett som støtter norske programmer.

PCI-kortet har innganger for TV, lyd og S-video, og det har 16 MB internminne. Ellers har det støtte for sanntids MPEG-1/2 og DV-koding, i tillegg til altså å kunne avspille fjernsyn og radio.

Les mer om POV NVTV hos Point of View sine hjemmesider.

Kortet vil være tilgjengelig i butikkhyllene om 2 til 3 uker, og POVs veiledende utsalgspris er på noe stive 1199 kroner.

(Kilde: Point of View)

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen