Point of View med GeForce 6800 GT

Det er derimot ingen overraskelser i GT-kortet fra Point of View, som de fleste allerede vet vil komme på 16 pipelines med kjerne/minnefrekvens på henholdsvis 350 og 1000 "MHz" (500 MHz DDR).

Etter mye venting på GeForce 6800-serien fra NVIDIA, ventes kortene nå i butikkene i uke 26, ifølge POV sin pressemelding. GeForce 6800 Ultra-kortene vil etter all sannsynlighet komme omtrent samtidig - etter en forsinkelse som etter sigende skal ha kommet fordi NVIDIA klokket opp kortene i ellevte time.

Hva angår Point of View sitt GeForce 6800 GT, kommer det med nøyaktig de samme egenskapene som Ultra-varianten - men med noe lavere klokkehastigheter. Det gjenstår å se om minnebrikkene er fysisk like på GT og Ultra-modellene, som i så fall burde gjøre det til en enkel sak å klokke dem opp til Ultra-frekvenser. Én fordel med GT-kortet er derimot at det bare tar én kortplass, samt at det har noe lavere effektktkrav (kun én molex-kontakt).

Les mer om POV GeForce 6800 GT på selskapets hjemmesider.

Den nøyaktige prisen på disse kortene er foreløpig ukjent, men kortene ventes å koste omtrent en tusenlapp mindre enn GeForce 6800 Ultra. Se for øvrig pekere til prisguiden for de siste prisene.

(Kilde: Point of View)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen