Podcast til Series 60

Podcast har blitt svært populært det siste året, og kan sammenliknes med radiosendinger som du laster ned til PC-en fra internett.

Nå er også podcast-fenomenet på full fart inn i mobilenes verden. I sommer skrev vi om mobilprogrammet MobileCast, som lar deg laste ned og høre på podcast-sendinger rett på mobilen. Nå har det også dukket opp et spesialprogram til Series 60-telefoner, som gir plass til langt flere podcasts enn vanlig.

Programmet heter Mobiedge Radio og kommer i to versjoner, en for mobiltelefonen og en for PC-en. Med mobilprogrammet, Mobiedge Radio, kan du finne podcast-sendinger på internett og laste de rett ned til mobilen.

PC-programmet heter Mobiedge Radio Bridge og lar deg laste ned podcast-sendinger til PC-en, for så å konvertere filene til AMR-format. Dette formatet tar mye mindre plass enn mp3-formatet, som de fleste podcast-sendingene benytter seg av. Når filene er konvertert til AMR-format, kan du overføre de til mobilen via blåtann eller USB.

Mobiedge-programmene koster til sammen $9,99 eller rundt hundre kroner, og kan lastes ned fra nettsidene til My Symbian. Her finner du også gratis prøveversjoner av programmene.

(Kilder: My Symbian, Mobil, Slashphone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen