PocketWizard med ny firmware

PocketWizard med ny firmware

Støtte til nye kameramodeller og blitser.

PocketWizard FlexTT5.
PocketWizard MiniTT1.

Radiosenderprodusenten PocketWizard har endelig lansert en ny firmwareoppgradering til sine populære radiosendere MiniTT1 og FlexTT5. Allerede i mai annonserte selskapet at de ville slippe en oppdatering som ville gi støtte for de nyeste toppmodellene fra Nikon og Canon, men selv om produktene har kommet på markedet har selve firmwaren fra PocketWizard latt vente på seg.

Les også: PocketWizard deler sine planer

Nå har imidlertid en oppdatering kommet, og selskapet har implementert støtte for noen av produktene som ble nevnt da de la frem sin lanseringsplan i mai. I denne oppdateringen er blant annet støtte for Sekonic RT-32 CTL, som som tillater lysmålerene L-358 og L-758 fra nevnte Sekonic. I tillegg har det kommet støtte for blant annet Nikon D4 og D800, samt blitsen SB-910 fra samme produsent.

Les også: Lanserer ny PocketWizard

Det har også kommet støtte for det nyeste blitssystemet fra Canon, som blant annet består av toppmodellen Canon 600 EX-RT Speedlite, og den trådløse senderen Canon ST-E3-RT Speedlite. De som har kjøpt seg Canons nyeste toppmodeller EOS 5D MK III og EOS 1D X må imidlertid smøre seg med litt tålmodighet. Støtte for disse kameramodellene er dessverre ikke på plass ennå, og dermed ikke implementert i denne firmwareoppdateringen.

Den nye firmwaren til MiniTT1 og FlexTT5 er tilgjengelig fra produsentens hjemmeside og er gratis å laste ned.

Kilde: www.photographybay.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen