Plukk opp røret

Bilde av håndsettet

Engelskmannen Nicolas Roope, med firmaet Pokio, har designet et håndsett for å plugge i mobiltelefonen. Håndsettet vil komme i mange forskjellige farger og fasonger, der alle er basert på gammeldagse telefonrør. Enheten plugges inn på undersiden av mobiltelefonen, og du kan snakke i det gammeldagse telefonrøret mens den moderne mobiltelefonen ligger i lomma.

"De nye håndfriene er fortsatt ikke helt akseptert, og snakking i håndfri kan bli oppfattet som merkelige personer som går rundt og snakker med seg selv. Dette er kanskje ikke en løsning på problemet, men ihvertfall et skritt i riktig retning. Du trenger også litt sans for humor for å bruke håndsettet", sier Roope, produsenten av telefonrøret.

Bilder av flere farger og fasonger

Nicolas Roope vil rett og slett reversere trenden med at alle snakker i mobiltelefoner som skal være så små og usynlige som overhodet mulig. Dette prøver han å gjøre enkelt med å produsere noe i skikkelig gammeldags sjarm.

Så langt vil telefonrørene kun være kompatible med telefoner fra Nokia. For å produsere disse telefonrørene til andre merker trenger Roope personer med kunnskap om hvordan telefonene fra produsentene fungerer.

Prisen for et slikt håndsett vil lande mellom 200 og 300 kroner. Vi regner med at at de som kjøper en utgave av disse håndsettene også vil sette prikken over i-en ved å velge en polyfonisk ringetone med låt som et gammeldags telefon-ring.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen