Èn av skissene som florerer på nett. (Bilde: Quicklybored)

Playstation-mobil på vei?

Blir denne en mobiltelefon?
Blir denne en mobiltelefon?

Det begynner å bli noen år siden Nokia prøvde å lage en spillmaskin som også var en mobiltelefon. Som kjent ble N-Gage-modellene aldri noen storsuksess, og Nokia endte med å heller implementere spillplattformen i vanlige smarttelefoner i N-serien.

PSP kan bli mobiltelefon

Nå kan det se ut til at også Sony skal prøve lykken med en spilltelefon. Det ryktes nemlig at produsenten skal gi den populære, bærbare spillkonsollen Playstation Portable telefonegenskaper.

Til tross for at Sony utelukkende har laget telefoner i samarbeid med Ericsson de siste årene, ser det ut til at PSP-modellen blir et soloprosjekt. Den kommende telefonen vil ifølge ryktene kun bære Playstation-fanen. Hva Sonys svenske kompanjong mener om dette, er usikkert.

Playstation-telefonen kan være klar for markedet allerede til neste år, ifølge ryktene. Det skal imidlertid nevnes at det slett ikke er første gang det dukker opp spekulasjoner rundt en PSP-mobil, så inntil videre anbefaler vi å ta ryktene med en klype salt. Ihvertfall til produsenten offisielt bekrefter at de har en spilltelefon på vei.

(Kilder: Marketing Week, Quicklybored)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen