Playstation-mobil kommer snart

Playstation-mobil kommer snart

For over ett år siden spekulerte vi om en Sony Ericsson-mobil kom til å bli merket med Playstation-logoen. Sony Ericsson har tross alt brukt Sonys musikkmerke Walkman og kameramerket Cybershot på sine mobiler med stor suksess. I tillegg har Sony Ericsson i Japan brukt Bravia på sine TV-mobiler. Da er det vel naturlig at en mobil beregnet for spill merkes med Playstation-logoen?

Les også:
Sony Ericsson med PSP-mobil
Ring med din PSP
Mer Sony i Sony Ericsson

Perfeksjonering
Den avtroppende lederen for Sony Ericsson, Miles Flint, uttalte denne uken til Financial Times at en Playstation-mobil har et lite stykke å gå før den er bra nok.

- Vi trenger å være sikre på at dette blir en verdig mobil, og at vi er berettiget til å sette det merkenavnet på den, skal han ha uttalt til FT.

Flint har dermed røpet at de faktisk jobber med å lage en prototype for produksjon. Vi vet fra før av at de har patentet klart.

Samtidig vet vi at teknologien er der. Hva skjer om vi utstyrer en PSP med UMTS eller HSDPA-oppkobling og kamera med mikrofon? Jo, da har vi en mobil med videotelefoni. Det er allerede mulig med videosamtaler over Internett, se bare på videoen under.Det er altså to måter Sony nå kan tenke på; Å legge til mobilfunksjoner til en PSP eller å lage en helt ny mobil. Patentet tyder på det siste, nemlig en vridbar, todelt mobil.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen