Anmeldelse PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation-stjerner i kamp

Bittersøt brudulje med noe av det beste fra Sonys sortiment.

[Gamer.no]: Kratos, Big Daddy, Sly Cooper og Radec — alle de største stjernene er på plass når Sony byr opp til fest og offisielt tar opp kampen med Nintendos velkjente Super Smash-serie. PlayStation All-Stars Battle Royale er med det målet for øye et svært ukonvensjonelt slåssespill, hvor ferdigheter og heftige kombinasjonsangrep ikke alltid er viktig for å nyte spillet til det fulle, men allikevel essensielt om man ønsker å være best.

Sony har kokt sammen et spennende ensemble av spillikoner og artige referanser, blandet det sammen med alt som kan krype og gå av lisensiert materiale og krydret det hele med et kamp-system som gjør jobben. Resultatet er spennende.

Noe mangler

Monstre fra God of War invaderer Metropolis.
Monstre fra God of War invaderer Metropolis.

Det er en noe bittersøt opplevelse å spille PlayStation All-Stars Battle Royale, for selv om det for all del er et godt spill, med en rekke spennende figurer, et artig kampsystem og en god helhetsfølelse, er det helt tydelig at noe mangler og at det massive potensialet spillet hadde ikke har blitt utnyttet til det fulle.

Med et utvalg av kjente og kjære figurer fra noen av Sonys mest interessante og unike franchiser samlet på ett brett er det lett å tenke at suksessoppskriften skriver seg selv, men dette er altså ikke noen selvfølge. Spillet er ikke spesielt underholdende når man spiller alene, variasjon er et fremmedord i PlayStation-land, ekstra modi er ikke-eksisterende og flere figurer kunne godt blitt byttet ut med mer minneverdige spillikoner.

God underholdningsverdi

Nariko utviklet seg til å bli en av mine yndlingsfigurer i PlayStation All-Stars.
Nariko utviklet seg til å bli en av mine yndlingsfigurer i PlayStation All-Stars.

Utviklerne i SuperBot Entertainment skal derimot ha skryt for å ha gjort noe eget med Sonys Super Smash-konkurrent. Kampsystemet er kløktig og intuitivt, og med personligheter som PaRappa, Fat Princess og Jak and Daxter, alle med unike angrep og bevegelsesmønstre, er det vanskelig å ikke la seg begeistre. Spesielt når man spiller med venner stiger underholdningsnivåene i taket, og i disse stundene er det lett å tilgi PlayStation All-Stars Battle Royale for dets mange feil og mangler.

PlayStation All-Stars Battle Royale lanseres for PlayStation 3 (testet) og PlayStation Vita den 21. november. Ved kjøp av PlayStation 3-versjonen får man automatisk tilgang på en kopi av Vita-utgaven, og de to versjonene kan også spille sammen på tvers av plattformene.

Dom PS3: 7/10 GODT

Vil du vite mer?
Les hele anmeldelsen av PlayStation All-Stars Battle Royale på Gamer.no »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen