PlayStation 4 selger fortsatt mer enn Xbox One
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

PlayStation 4 selger fortsatt mer enn Xbox One

Til tross for dobling av Xbox-salget i juni.

Det er ingen nyhet at Playstation 4 selger bedre enn Xbox One, ettersom konsollen har hatt bedre salgstall enn rivalen de fem første månedene av året. Når juni nå ble oppsummert var det dog ventet at Microsoft kanskje tok steget forbi rivalen, men det skjedde ikke.

Dette til tross for at selskapet nylig lanserte en billigere utgave av Xbox One som ikke inkluderer Kinect-kameraet. Riktignok fikk de fart på salget og doblet antall solgte konsoller i USA, men Microsoft henger allikevel etter Sony.

Det gjør at Sony har solgt flere konsoller enn Microsoft hver eneste måned i første halvdel av 2014 – et ganske tydelig bevis på hvem som leder an kampen om å være den mest populære nestegenerasjonskonsollen.

Totalt har det blitt solgt 9 millioner Playstation 4-konsoller siden lanseringen i fjor høst. Microsoft på sin side har ikke offentliggjort salgstallene for Xbox One, så det er vanskelig å si hvor langt de henger etter. Men flere kilder oppgir at det har blitt utsendt rundt 5 millioner konsoller til forhandlerne, noe som skulle bety et betydelig sprang mellom de to rivalene.

Akkurat det vet Sony å markere – her på Twitter:

Nå har Xbox One fått norske priser:
Konsollen har offisiell lansering i Norge i september »

(Kilde: Engadget, The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen