Thief er en av titlene PS4-eierne kan se frem til.
Teknofil
Thief er en av titlene PS4-eierne kan se frem til. (Bilde: Square Enix)

Playstation 4 får mer enn 100 spill i år

I snitt kan du spille åtte nye titler i måneden.

Playstation 4 er fortsatt nesten umulig å finne i norske butikker, selv om konsollen hadde lansering for nesten fire måneder siden. De fleste butikkene får inn et større parti av maskinen i slutten av mars, men foreløpig er heller ikke spillutvalget det helt store.

Flere av de største titlene som ble lansert i høst og rundt nyåret kom kun til Playstation 3. Til og med Sonys eget Gran Turismo 6, som hadde lansering i desember, ble sluppet eksklusivt til treeren. Fremover vil dog utvalget blomstre, da Sony har lovet oss over 100 nye Playstation 4-titler i løpet av året.

Nesten alle titler kjøres i 1080p

Uansett hvilket spill det gjelder – enten det heter Minecraft, Destiny eller Thief – så vil det på Playstation 4 vises med den høyeste oppløsningen. Sony har her et fortrinn til konkurrenten Xbox One, der mange av stortitlene kjøres i enten 720p eller 900p.

Blant de hundre spillene som skal lanseres, er det mange stortitler. Det neste i rekken er Thief, som har slippdato 25. februar. Det følges opp av Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en drøy måned senere, og deretter kommer storspillene på rekke og rad.

Sony avslører også at stadig flere kobler konsollen sin til internett. I USA er nå mer enn 90 prosent av de solgte maskinene oppkoblet, mens det tok hele tre år før Playstation 3 oppnådde 70 prosent.

Destiny er et av de kommende storspillene til PS4:
Og Activision Blizzard mener spillet har et enormt potensiale »

(Kilde: Polygon)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen