Playstation 3 er nå den mest populære "stue-plattformen" for Netflix. (Bilde: Netflix/Sony)

Playstation 3-brukere digger Netflix

Har nå blitt den mest populære plattformen for film- og TV-tjenesten.

Netflix ble nylig lansert her i Norge, men har vært tilgjengelig i rekke andre land i flere år. Et av punktene de liker å skryte av er at Netflix er tilgjengelig på omtrent alt av plattformer. Du kan se på Netflix på alt fra nettleseren din på PC-en, til spillkonsollen i stua.

Nå har Sony sendt ut en pressemelding hvor de skryter av at Playstation 3 er den mest populære plattformen for Netflix i stua.

Størst i stua

– PS3 er vår største TV-tilkoblede plattform, og til tider i år var det faktisk flere som så på Netflix via Playstation 3 enn på PC, forteller Netflix-sjefen Reed Hastings i en pressemelding.

Det vil altså si at PC-en fortsatt er den mest brukte plattformen for å se på Netflix blant brukerne, men sammenlignet med andre spillkonsoller, mediabokser og håndholdte enheter, er Playstation 3 størst.

Trenger ikke medlemskap

Reed Hastings fra Netflix tror noe årsaken for at nettopp Playstation 3 er mest populært, kan være fordi det er helt gratis. På Xbox 360 må for eksempel brukere ha et Gull-medlesmskap på Xbox Live for å kunne bruke Netflix-applikasjonen, noe ikke alle har.

Playstation 3 var i tillegg den første konsollen til å støtte Netflix i 1080p-oppløsning og med 5.1-kanals Dolby Digital Plus-lyd.

Bruker du Netflix på Playstation 3? I morgen stiller Joris Evers fra Netflix opp på nettmøte her på Hardware.no. Benytt anledningen til å få svar på alt du lurer på.

(Kilde: Eurogamer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen