Playboy lanserer mobil

Mange kjente merker har kommet med egne mobilmerker – med mer eller mindre hell. Dolce & Gabbana, Prada, Armani, Levi’s, Ferrari og mange flere har skjønt at mobilen ikke bare er et teknologisk hjelpemiddel, den spiller også på følelsene våre.

Nå skal altså også puppemagasinet Playboy ut med et eget merke, skriver nettstedet Intomobile.com. Playboy lanserte i dag en telefon i samarbeid med Alcatel, på mobilmessen CTIA i USA.

Noe teknisk vidunder er mobilen ikke – med et 1,3 megapikslers kamera og 10 MB innebygd minne. Til gjengjeld kan minnet utvides med et microSD-kort, den er bare 10 millimeter tykk og har fått Playboys kjente kaninlogo på dekslet. Men så er da mobilen også rettet mot kjøpere som gjerne er mer opptatte av utseende enn hva som befinner seg på innsiden.

Mobilen kommer i fargene gull, rosa og sølv, men om den når butikkhyllene her hjemme vites ikke. Dessverre har Alcatel ikke rukket å oppdatere sine sider med bilder av Playboy-mobilen, men du finner flere bilder fra Intomobile via denne lenken.

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen