Playboy inntar mobilen

Playboy satser på underholdningstjenester som video, spill, bilder og ringetoner. I første omgang vil det være et supplement til de andre tjenestene bladet har å tilby, men med tiden skal tjenesten utvides og bli en fullverdig underholdningskanal på telefonen.

Førsteklasses underholdning
Playboy har allerede kommet på markedet i flere land, blant annet Tyskland og Brasil, hvor de allerede leverer underholdning beregnet for mobiltelefoner. Playboy har hatt stor suksess med sine tjenester i de landene de har satset på, og mener derfor tiden er moden for å introdusere tjenesten i USA også. Dwango Wireless har fått gleden av å utvikle innholdet for Playboy .

- Sett i lys av den enorme suksessen vi har hatt i resten av verden så var det på tide å gi våre amerikanske kunder den samme muligheten sier Randy Nicolau leder for distribusjon i Playboy

Playboy har gjennom årenes løp satset på å nå kunder på kundenes premisser. Blader, filmer, internett og nå mobiltelefoner gjør at de følger utviklingen og gir kundene det kundene vil ha på de plattformene som måtte være tilgjengelig for kunden.

I tråd med Playboy sin tankegang kan nok flere land glede seg til en mer variert mobil underholdning om ikke så lenge. Og siden Amerikanerne får lov til å se på Playboy på telefonen sin så er det kanskje ikke lenge til et lignende tilbud dukker opp her til lands?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen