Plantronics med PC- og mobil-hodesett

Plantronics med PC- og mobil-hodesett

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Hodesettet heter egentlig .audio 910 USB (Dott Audio). Men siden norske rettskrivingsregler og personlige prinsipper forbyr oss å starte et navn med punktum, kaller vi den her bare Audio 910 USB.

I følge Plantronics inneholder Audio 910 En spesialutviklet USB Bluetooth stemmeadaptor representerer et gjennombrudd vedrørende bruk av Skype og andre IP telefoni-applikasjoner. Det er ikke nødvendig å installere Bluetooth drivere – bare plugg inn og start samtalen. 

Programvare
Audio 910 har programvare som lar deg svare på eller avslutte Skype-samtaler fra hodesettet innen 10 meter fra PCen og sikrer også automatisk forbindelse med Skype når USB stemme-adapter er plugget inn.

Settet har opptil 100 timer standby og 6 timer taletid. Det leveres med ”PerSonoCall” programvare for integrasjon med mange populære Softphone applikasjoner, og sammenleggbart lettvekts hodesett i reiseetui med USB reiselader.

Pris og tilgjengelighet
Plantronics .audio 910 USB har en anbefalt pris på drøyt 1.000 kroner og er tilgjengelig via Plantronics autoriserte forhandlere og www.plantronics.com i løpet av våren. Trolig vil du også finne det i kjedebutikkene i løpet av sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen