Planlegger ny Sony Ericsson

Alternativ tekst mangler
Får vi se Sony Ericsson-TV-er i fremtiden?

Dundrende underskudd og markedsandeler som sank som en stein var grunnen til at Ericsson så seg nødt til å finne en samarbeidspartner på mobilfronten. Etter at Ericsson og Sony la hodene sine i bløt, har mobilpipen fått en helt annen låt. Ericsson tjener som aldri før på mobiltelefoner.

Grunnen kan trygt sies å være nytenking på mobilfronten. T610 kan på mange måter sies å ha vært det samme som Razr V3 var for Motorola: Mobiltelefonen som snudde alt. I senere tid har Walkman-mobilene blitt umåtelig populære.

Suksessamarbeidet med Sony har gitt Ericsson-sjef Carl-Henric Svanberg vann i munnen. I et intervju med Svenska Dagbladet røper Svanberg at Ericsson går svanger med planer om å starte flere søsterselskaper til Sony Ericsson.

Som sist skal de nye selskapene nyte godt av kompetansen til både Ericsson og Sony. Før var Sony den definitive markedslederen på hjemmeunderholdning, men da internett begynte å dukke opp i stuene våre, sakket Sony etter.

Nå kan det se ut som om Sony og Ericsson planlegger å utnytte Sonys underholdnings-knowhow og Ericssons IP-teknikk til å lage underholdningsapparater til hjemmet.

I tillegg avslører Svanberg at det vil bli flere selskaper som Sony Ericsson i fremtiden. Det har for eksempel allerede vært snakk om en Playstation-mobil.

Dermed kan det tenkes at vi etter hvert får se Sony Ericsson-TV-er, PC-er og, tja, kaffetraktere kanskje?

(Kilde: Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen