Planlegger ny dreis på 3650

Vi kunne tidligere i år teste Nokias 3650, som viste seg å være en både kraftig og potent kameratelefon. Mye verdi for pengene, en forholdsvis vellykket implementering av SymbianOS og en av de hittil beste kameraløsningene på markedet, etterlot telefonen med en klar femmer hos vår tester.

Nettstedet MobileBurn har nå kunnet vise frem bilder av det som kan være oppfølgeren til 3650. Den avbildete telefonen har praktisk talt det samme designet som sistnevnte, men har byttet ut den sirkelformede plasseringen av tastene med det standardiserte 3x3 oppsettet vi har sett på andre mobiltelefoner.

Ryktene tilsier at den nye modellen vil få navnet 3660, og at den vil få oppgradert den opprinnelige 4096-fargers skjermen med en 65536-fargers skjerm. Foruten dette kunne nettstedet bringe få opplysninger, foruten troen på at den nye mobiltelefonen vil bli lansert før årsskiftet.

Vi venter med å kommentere den nye enheten til det har kommet en offisiell lansering fra Nokia, men har absolutt tro på at en oppgradert versjon av 3650 vil kunne ha et godt salgspotensiale.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen