Test

Planlegg bryllupet med Smart Wedding

  • Endret
Til et bryllup skal gjester inviteres, noen kommer til middagen og andre til kaffen, overnattinger, selskapslokale, antrekk, kirke, transport og listen med gjøremål kan nesten fortsette i det uenderlige.

Det er mange detaljer og det er lett å miste oversikten, selv om man får tusenvis av råd fra venner og familie. Programmet Smart Wedding kan vise seg være en venn i nøden. Dette programmet vil samle all informasjon på et sted og man kan skreve ut reporter etter behov.Smart Wedding kan hjelpe til med oversikten på det meste. Der legger man inn alle opplysninger som gjesteliste, gjøremålsliste, bordplassering mm. Samtidig vil programmet gi deg muligheten til å få oversikten over kostnadene, selv om det er noe man helt ikke vil tenke på.

Med et bra åpningsvindu er det lett å få oversikten over de forskjellige delene av programmet. Det er bare å klikke på et av temaene og man får greie skjemaer å fylle ut. Det tar ikke lange tiden å komme i gang med programmet. Hvor detaljert man ønsker å være er helt opp til brukeren, da det er minimalt med nødvendige felter.Smart Wedding som er nesten 11 MB stort er tilpasset Windows 95/98/Me/NT/2000/XP. Programmet har en 30 dagers demo,(som holder for de som skal gifte seg omtrent på impulsen), eller så koster det 29 dollar å kjøpe. Det kan det være verd.

Programmet kan du laste ned her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen