Pixar prøver seg på science-fiction

Ikke-animerte spillefilmer er ikke det Pixar er mest kjent for, men nå kommer det fire av dem. Først står de bak "1906", Brad Birds fortelling om jordskjelvet i San Francisco samme år. Og så kommer triologien av Edgar Rice Burroughs "John Carter of Mars", skriver Empire.com.

Ready for take-off

Pixar ser mot nye jaktmarker
Pixar ser mot nye jaktmarker

Det kreative laget til filmen, regissør Andrew Stantin, manusforfatter Mark Andrews og produsent Jim Morris annonserte dette mens de var på research-tur til Burroughs arkiver. Hvordan triologien skal produseres er ikke sagt, men den første filmen vil komme før 2012, uttalte Pixar-gjengen.

Mange har tidligere forsøkt å få John Carter til lerretet. Sagaen ble først publisert i 1917, og handler om en veteran fra borgerkrigen som reiser til den røde planeten og finner en fremmed rase bestående av enorme barbariske grønne skapninger. Robert Rodriguez var den siste som prøvde å få historien festet til film, men det blir altså Pixar som sitter i cockpiten når Mars skal besøkes.

Pixar har en rekke av de beste animasjonsfilmene på CV-en og regnes av mange som de absolutte enerne på nettopp animasjon. Deres siste film, Rottatouille (Trailer), er å se på kino i Norge i disse dager.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen