Piratene har knekt Playstation 3

Mens det er en enkel affære å kjøre piratkopierte spill på Xbox og Wii, har det ennå ikke vært noen som har fått has på Playstation 3. Nå hevder imidlertid en ukjent australsk gruppe å ha klart å knekke Sonys intrikate sikkerhetssystem.

Det lanseres nå et ferdig sett for å låse opp Playstation 3 hjemmefra. I pakken er en minnepenn som settes inn i konsollens USB-port. Når installasjonen er gjort vil Playstation slutte å kreve den originale Blu-Ray-platen for å starte opp spill. Deretter er det bare å kopiere inn spillene man ønsker på den innebygde harddisken.

Dette åpner døren for piratkopierte spill, slik andre spillkonsoller har slitt med i alle år. Det kan selvsagt også gjøre hverdagen litt enklere for dem som har flere spill og ikke liker å måtte bytte frem og tilbake på Blu-Ray-platene hele dagen.

Nettstedet OzModChips har åpnet for forhåndsbestillinger av settet for $134, eller rundt 800 kroner. Foreløpig fungerer det kun på versjon 3.41 av programvaren til Playstation. Programvaren på minnepennen kan oppdateres om Sony skulle tette hullet i neste versjon.

PS: Det er ennå ingen uavhengige nettsteder som har fått prøve det nye opplåsingssettet.Videoen nedenfor viser en opplåst Playstation i aksjon.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen