Pirate Bay feirer

Menneskene bak nettstedet Pirate Bay fikk forrige uke beskjed om å møte i retten.

Svenske myndigheter vil tiltale bakmennene for medvirkning til brudd på åndsverkloven.

De tiltalte tar det hele med stoisk ro og inviterer like så godt til storstilt feiring.

Les også:
Musikkbransjens fiendebilde
.
Massivt søksmål mot Pirate Bay.
Nå skal du tas
.

Over en million torrentsMens alle andre fokuserer på søksmålet på hele 4620 sider har folkene bak Pirate Bay helt andre ting i tankene. De velger heller å fokusere på at de har klart å samle en million torrents på sine sider og har rekordmange brukere.

- Denne uken nådde vi noen magiske numre. Vi har over en millioner torrents i vårt register og vi har hatt over 10 millioner aktive delere på samme tid. Ikke minst har vi hele 2,5 millioner registrerte brukere, skriver de på sin blogg.

Om denne feiringen vil styrke deres sak i retten gjenstår å se, men Peter Sunde, en av grunnleggerne av siden, har tidligere sagt at anklagene mot de er grunnløse. Han er helleg glad for at saken kommer opp for retten slik at fildelingsjegerne slutter å forfølge han.

- Politiet bør bruke fildeling
Samtidig kommer Pirate Bay med en kraftig oppfordring til det svenske politiet i sin blogg. De har nemlig fått med seg at anklagene mot nettstedet på 4620 sider er mulig å kjøpe. Prisen er satt til hele 6050 svenske kroner for å dekke utgiftene til print og post.

Pirate Bay råder politiet til snarest å konvertere materialet til PDF, lage en torrent og legge det ut for nedlastning. De ser ingen grunn til at folk ikke skal få tilgang til disse papirene gratis.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen