Pioneer får AirPlay

Pioneer har annonsert fire nye receivere som blir med i deres mellomsjiktserie VSX. Toppmodellen i denne klassen heter VSX-1021 og kommer med en spennende funksjon – nemlig Apples AirPlay-tjeneste som gjør det mulig å streame innhold trådløst fra hovedsaklig Apple-baserte enheter til receiveren.

Alle receiverne kan også spille av audio fra smarttelefoner via en valgfri Bluetooth-adapter. VSX-1021 får flest valgmuligheter når det kommer til avspilling og tilkoblinger, og vil i tillegg til nevnte AirPlay-funksjonalitet støtte DLNA og nettradio.

Gratis applikasjoner gir full kontroll

Pioneer tilbyr gratis applikasjoner ved navn iControlAV2 og Air Jam til Apple-produkter for å kontrollere systemet. Førstnevnte app skaffer kontroll over sangvalg, mens sistnevnte gjør det mulig å kontrollere hele receiveren fra en iOS-enhet.

Se følgende video for en demonstrasjon av systemet:


I praksis betyr dette at man kan spille av musikk trådløst fra iTunes 10.1 på iPhone, Mac, PC eller liknende på 7.1-systemet til Pioneer – så lenge man har hostet opp noen ekstra slanter for en AS-WL300 trådløs LAN-adapter. Dette vil være et flott alternativ til mediabokser så lenge man kun fokuserer på musikkavspilling.

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

De nye modellene er VSX-521 ($249/1390 NOK), VSX-821 ($349/1950 NOK), VSX-921 ($449/2500 NOK) og den nevnte VSX-1021 ($549/3060 NOK). Alle er tilgjengelig i USA, men når de kommer til Norge er ennå ikke avklart.

(Kilder: CrunchGear, Engadget, TFTS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen